vukovar

U dva dana dva požara, jedna starica lakše ozlijeđena

Kuglana, požar (1)
Željko Gašparović/VLM
09.01.2013.
u 11:06

Prilikom paljenja vatre u peći na kruta goriva, požar je izbio u stambenoj zgradi u u stanu 82-godišnje Vukovarke koja je zadobila lakše tjelesne ozljede

U dva dana na području Vukovarsko-srijemske županije zabilježena su dva požara koja su, srećom, prošla bez žrtava. Prilikom paljenja vatre u peći na kruta goriva, požar je izbio u stambenoj zgradi u u stanu 82-godišnje Vukovarke koja je zadobila lakše tjelesne ozljede. Požar je ugasio JVP Vukovar, a materijalna šteta procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U utorak je došlo do požara i u Županji na obiteljskoj kući. Uzrok je neadekvatan dimnjak koji završava na tavanu, a zbog kojega je došlo do zapaljenja drvene grede. U
požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Požar je lokalizirao i ugasio DVD Županja.

>> U požaru izgorjela vikendica, šteta nekoliko desetaka tisuća kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije