NESREĆA U DUNJKOVCU

U eksploziji plina teško ozlijeđen 39-godišnjak

plinska boca
Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija
30.09.2024.
u 11:03

U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište i unutrašnjost stambenog prostora, dok su na zgradi DVD-a Dunjkovec uslijed siline eksplozije popucala stakla na prozorima

Oko 16 sati jučer u dvorištu obiteljske kuće u Dunjkovcu, u Ulici Ljudevita Gaja, došlo je do eksplozije plina, a potom i do požara u stambenom prostoru iznad garaže.

- U trenutku eksplozije u spomenutom stambenom prostoru nalazio se 39-godišnjak koji je pritom zadobio teške ozljede. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju u Jedinici intenzivnog liječenja. Požar su ugasili članovi lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava. U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište i unutrašnjost stambenog prostora, dok su na zgradi DVD-a Dunjkovec uslijed siline eksplozije popucala stakla na prozorima te su neki od prozora izbačeni iz ležišta - izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektorice za zaštitu od požara i eksploziva, utvrđeno je kako je uzrok eksplozije i požara, poduzeta ljudska radnja, konkretno skidanje brtvenog ventila na plinskoj cijevi u kuhinji. O događaju će se izvijestiti nadležno državno odvjetništvo, a kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Putin ima 14 jasnih meta: Ako posegne za nuklearnim oružjem, Rusija će gađati ove lokacije

plinska boca
1/26
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije