"Trava" na Ferhadi

U glavnoj sarajevskoj ulici niknula stabljika marihuane

trava, marihuana
Reuters
16.06.2010.
u 19:23

"Krhku biljčicu" ubrzo je okružila policija kako bi je sačuvala od kidanja, a kasnije su je uzeli djelatnici ekipa za narkotike MUP-a Kantona Sarajevo.

U glavnoj sarajevskoj ulici Ferhadiji navodno je otkrivena stabljika marihuane koja je rasla iz žardinijere smještene ispred jedne trgovine.

Stabljika je niknula među ostalim ukrasnim biljem, a primijetio ju je anonimni građanin koji je o tome odmah obavijestio novinare i policiju, javlja Radio Sarajevo. Zasad nije poznato je li se netko od građana ranije "poslužio" listovima biljke.

"Krhku biljčicu" ubrzo je okružila policija kako bi je sačuvala od kidanja, a kasnije su je uzeli djelatnici ekipa za narkotike MUP-a Kantona Sarajevo.

Policija ističe da je najvjerojatnije riječ o stabljici marihuane, ali službeni rezultati bit će poznati u četvrtak.

Komentara 1

Avatar kos
kos
12:00 17.06.2010.

Imaju pravo ,,bacaju sjemenje svakuda tako da im je uvijek tu na dohvat ruke..................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,....................,,tko voli pa nek izvoli ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije