SJAJNE VIJESTI

U Ivancu pronađen ukraden autu u kojem je bio psić Maza

Pas Maza
Sklonište Dobrote
22.07.2024.
u 00:41

Po zaprimanju prijave oštećene, policijski su službenici poduzeli intenzivne mjere traganja te su vozilo i pas pronađeni u 19.45 sati u ulici Vladimira Nazora u Ivancu.

Policijska uprava varaždinska otkrila je kako krađa automobila u kojem se nalazio pas imena Maza ima sretan kraj. Naime, vozilo je pronađeno, a u njemu i psić.

"U nedjelju, 21. srpnja oko 8.40 sati u Varaždinu, na parkiralištu kod kružnog  toka Biškupečke ulice i Trga Ivana Perkovca, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo kojim se koristila 61-godišnja žena.Navedena je ostavila vozilo s upaljenim motorom i klimom pošto se u istom nalazio njezin pas i nakratko izašla na obližnje dvorište, što je iskoristio nepoznati počinitelj koji je ušao u vozilo te se odvezao s mjesta događaja, zajedno sa psom.

Po zaprimanju prijave oštećene, policijski su službenici poduzeli intenzivne mjere traganja te su vozilo i pas pronađeni u 19.45 sati u ulici Vladimira Nazora u Ivancu. Na mjesto pronalaska pozvana je oštećena vlasnica koja je izjavila da je pas dobro i da iz vozila ništa ne nedostaje. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela", navodi policija.

Pas Maza
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije