Strašna tragedija

Umrla dvojica braće ostavljena u automobilu na vrućini

10.03.2013., Sibenik Fra Sime Nimac prodaje u sibenskoj autokuci svoj automobil Passat za 120.000 kuna. Automobil je izlozen na parkingu autokuce Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.06.2016.
u 15:38

Prema medijima, djeca su očito umrla od dehidracije nakon što su više sati provela u automobilu parkiranom nedaleko od škole u kojoj predaje njihov otac

Dvojica braće u dobi od 18 mjeseci i tri godine umrla su u srijedu nakon što ih je otac ostavio u automobilu na vrućini na jugu Izraela, izvijestili su mediji.

Stanovnici sela al-Sayed u pustinji Negevu vidjeli su u automobilu djecu koja su već bila u nesvijesti, rekao je glasnogovornik izraelske službe za spašavanje.

U Izraelu već nekoliko dana traje toplinski val i temeprature u Negevu tijekom dana premašuju 35 stupnjeva.

Prema medijima, djeca su očito umrla od dehidracije nakon što su više sati provela u automobilu parkiranom nedaleko od škole u kojoj predaje njihov otac.

On ih je tamo ostavio prije nego što je otišao na posao, prenose mediji.

>>Djevojčica umrla jer ju je otac zaboravio u automobilu

Ključne riječi

Komentara 18

ST
Startrack
16:39 22.06.2016.

Ovaj "crv od porculana" se isto veselio smrti onih gajeva u Orlandu. Ja sam mu spomenuo porodicu i bio zabranjen sedam dana a njegovi komentari su ostali. Evo da vidimo dace i ovaj komentar ostat.

IS
Iszrian
17:09 22.06.2016.

Kolika b.dala ili monstrum mora biti da napravi takvo nešto? Ja ni psa nebi ostavio u autu a kamoli dijete.

KI
kimi
16:28 22.06.2016.

Prosto je neverovatno kako ovakve stravične tragedije izvuku iz rupa polulikove koji samo fizički podsećaju na ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije