Dragan Primorac boravio u Zadru i Zadarskoj županiji

U javnoj nabavi u Hrvatskoj godišnje se otuđi šest milijardi kuna

dragan primorac
Filip Brala/PIXSELL
18.12.2009.
u 14:48

Neovisni predsjednički kandidat susreo se sa svojim pristašama, gostovao je na lokalnim radijskim postajama, a primio ga je i nadbiskup msgr. Ivan Prenđa

ZADAR -  U javnoj nabavi u Hrvatskoj na izravan i neizravan način godišnje se otuđi čak šest milijardi kuna, kazao je to danas u Zadru neovisni predsjednički kandidat Dragan Primorac koji se u tom gradu susreo sa svojim pristašama, gostovao je na lokalnim radijskim postajama, a primio ga je i nadbiskup zadarski msgr. Ivan Prenđa.

Primorac je dodao da je u brojnim razgovorima s hrvatskim iseljenicima doznao da su u sljedeće dvije godine u našu zemlju spremni uložiti više novca nego u posljednjih 20 godina, ali da su to uvjetovali iskorijenjivanjem korupcije.

- U prvoj godini svojeg mandata spreman sam u dogovoru s hrvatskom Vladom postići da se svi sudski predmeti koji su stavljani sa strane počnu rješavati, odnosno da politika otvori vrata pravosuđu - najavio je Dragan Primorac koji tvrdi da će u pet godina svojega predsjedničkog mandata postići najveće zapošljavanje mladih ljudi i da je to dokazao kao ministar jer se u visokom školstvu i znanosti zaposlio veliki broj ljudi. Taj neovisni predsjednički kandidat danas se u Zadru zapitao tko su sve kandidati HDZ-a na ovim izborima.

- Jesu li to Milan Bandić i Nadan Vidošević, jesu li oni kandidati Ive Sanadera - kazao je Dragan Primorac koji je na novinarsko pitanje je li podigao tužbu protiv Nadana Vidoševića zbog njegovih prozivki rekao da je tužba u pripremi i da je od Vidoševića očekivao više mudrosti.  

Ključne riječi

Komentara 5

MA
max221
16:33 18.12.2009.

vau... ono kradeze krade... otkrio si nam toplu vodu. Pitanje kako si se ti omastio dok si bio u stranci?

RE
respeckt51
15:29 18.12.2009.

MIROSLAVA TUDJMANA ZA PREDSJEDNIKA, a ovog ljigavca a i ostale treba jednostavno ignorirati.

Avatar stravaxx
stravaxx
15:30 18.12.2009.

a što to znači - otuđiti??? ako je ukrasti onda bi bilo lijepo dase to tako kaže. krasti - lopov. a ovako ispada bog zna što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije