DOBRE VIJESTI

U Karlovačkoj županiji nema novooboljelih, a od jučer radi i pedijatrija u ogulinskoj bolnici

Karlovac: Pacijenti za testiranje na koronavirus u OB Karlovac prolaze proces trijaže
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
21.04.2020.
u 12:35

Policija je jučer zabilježila i jedno kršenje mjere e-propusnice te je tako ukupan broj kršenja porastao na 206.

U Karlovačkoj županiji već deveti dan za redom nema novooboljelih osoba od bolesti COVID-19.

- Jučer su testirane 62 osobe i svi su nalazi negativni. Tako je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 28 osoba, od čega se još 3 liječe u OB Karlovac, 2 osobe su na liječenju u Zagrebu, 12 ih je na kućnom liječenju, 10 je izliječenih i jedna (1) preminula osoba - pojašnjavaju u Stožeru civilne zaštite Karlovačke županije.

Službenici PU karlovačke tijekom jučerašnjeg dana obavili su 101 kontrolu mjera samoizolacije i evidentirali su jedno kršenje samoizolacije. Trenutno su pod mjerama samoizolacije 342 osobe, uz naloženih 359 mjera. Do sada je policija zabilježila ukupno 80 kršenja mjera samoizolacije, a ukupan broj provjera iznosi 3003.

Policija je jučer zabilježila i jedno kršenje mjere e-propusnice te je tako ukupan broj kršenja porastao na 206.

 - Zdravstvene ustanove na području Karlovačke županije nisu zabilježile probleme u svom radu te se poslovi obavljaju u skladu s naloženim mjerama i zadaćama, obzirom na postojeće stanje. Valja napomenuti da je od jučer ponovo proradio Odjel pedijatrije pri Općoj bolnici Ogulin - stoji u priopćenju kojeg potpisuje Vesna Hajsan - Dolinar, načelnica Stožera CZ Karlovačke županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije