ŽELE VAN IZ SUSTAVA

U Karlovcu pred Toplanom građani palili račune za grijanje

palili račune (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/7
26.01.2013.
u 12:47

Građanski pokret "Nećemo usluge toplane" u manje od tjedan dana prikupio je više od 1000 potpisa Karlovčana koji zahtijevaju da se omogući korisnicima izdvajanje iz sustava

Nezadovoljni građani koji se pokušavaju isključiti iz sustava grijanja zbog prevelikih troškova danas su palili račune za grijanje. U neobičnom prosvjedu pred karlovačkom Toplanom, građani su htjeli još jednom izraziti nezadovoljstvo zbog nemogućnosti da se isključe iz sustava gradskog centralnog grijanja.

Građanski pokret "Nećemo usluge toplane" u manje od tjedan dana prikupio je više od 1000 potpisa Karlovčana koji zahtijevaju da se omogući korisnicima izdvajanje iz sustava gradskog centralnog grijanja bez procedure na kojoj inzistira Gradska toplana i da se prestane iz gradskog proračuna financirati ta gradska tvrtka.

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
13:03 26.01.2013.

trebali su zapalit toplanu

DE
denderi
13:08 26.01.2013.

...kad će jednom trutovi u državnim firmama početi živjeti od svoga rada ,a ne od nerad i svoj neuspjeh rukovođenja naplačivati kod krajnih korisnikA...

MO
more125
13:11 26.01.2013.

Birokratizam, sustav vlasti koji počiva na načelu hijerarhijske subordinacije nadležnosti između pojedinih tijela vlasti i ustanova; politički sustav u kojem je birokracija dominantan društv. sloj i u kojem se polit. odluke donose unutar birokratske skupine; ujedno i rigidna vladavina propisa koje provodi i tumači birokratski sloj, odn. skupina. B. je pojava karakteristična za zatvorena društva, tj. totalitarna i autoritarna; prateće pojave birokratizma su karijerizam i korupcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije