Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG OCJENE

Glavom joj udarala u pod: Majka učenika pretukla nastavnicu u beogradskoj školi

Screenshot/Google Maps
14.06.2024.
u 07:00

Nesretna nastavnica pokušavala je pozvati kolege u pomoć ali je zbog izolacije u kabinetu i buke velikog odmora nitko nije čuo.

U beogradskoj osnovnoj školi 'Jovan Dučić' došlo je do incidenta kada je majka učenika petog razreda napala nastavnicu zbog ocjene. Pretučena žena prebačena je u bolnicu, a učenici su poslani kućama te je nastava obustavljena. Zaposlenici škole su u šoku zbog nemilih događaja.

Do incidenta je došlo tijekom drugog sata kada je majka tražila sastanak s nastavnicom biologije koju je htjela pitat zašto joj dijete ima zaključenu ocjenu dva iako ima prosjek za tri. Sugovornica N1 televizije ispričala je kako je nastavnica tada majci učenika objasnila da nema prosjek za tri i pozvala je u kabinet kako bi joj to i dokazala. Majka je burno reagirala te je rekla da će ići kod direktorice s čim se složila i nastavnica.

VEZANI ČLANCI

- Izašla je iz kabineta, tada je počeo veliki odmor ali majka se odjednom vratila. Samo je čula kako su lupila vrata, povukla je za kosu, oborila na pod, lupala njenom glavom u pod, govorila ružne riječi, da će je prebiti, šutirala je nogama dok je ležala na podu - opisala je sugovornica N1 dodajući kako je majka još govorila 'ne znaš ti tko sam ja' i 'nećeš izaći živa iz škole'.

Nesretna nastavnica pokušavala je pozvati kolege u pomoć ali je zbog izolacije u kabinetu i buke velikog odmora nitko nije čuo. Uspjela je nekako sići i nazvati policiju. Majka je ponavljala da će je ubiti te je hladnokrvno sačekala policiju.

Ključne riječi

Komentara 7

NO
NoviBgd
13:09 14.06.2024.

Kakvi komentari. U Hrvatskoj ne tuku nastavnike nego puštaju pse da to urade umesto njih. U Zagrebu. E to je već civilizacijsko dostignuće.

PR
pravednik2
08:58 14.06.2024.

Na divljem istoku ništa novo.

OP
Ocvali pupoljak
08:03 14.06.2024.

I mi smo s ovima živjeli u istoj državi 70 godina. Mile ti majke još ispada da smo dobro i prošli, unatoc svemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije