lažno se predstavile

U kuću pustile dvije njegovateljice pa ostala bez novca i nakita

stan
03.12.2012.
u 11:08

U subotu oko 10 sati pokucale su na vrata stana na Peščenici i predstavile se kao pružateljice medicinske njege.

Starija žena (84) ostala je bez novca i nakita, nakon što su je prevarile dvije nepoznate žene koje su u subotu oko 10 sati pokucale na vrata stana na Peščenici i predstavile se kao pružateljice medicinske njege.

Žrtva ih je pustila u stan, no umjesto da dobije uslugu, žene su je pokrale i pobjegle, izvijestila je zagrebačka policija.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:35 03.12.2012.

Hm Nikad kraja glupim i jadnim starcima. A i prilično je glupo, da osoba ove životne dobi bude sama u stanu, umjesto da joj se da mjesto u domu, za vrijednost njezinog stana, a ostatak, ako jadna brzo umre, poo nekoj tržišnoj cijeni, isplatiti nasljednicima i sve bi bilo puno transparentnije i manje ovakvih lopovluka. Tržište nekretnina bi bilo puno operatibilnije, porezi bi se redovito ubirali i ljudi bi mogli birati, a ne kao sada, da, kad kupiš stan u njemu si do smrti, a nasljednici se onda oko oporuke, - poubijaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije