užas u bangkoku

U luksuznom hotelu pronađeno šest tijela: Na šalicama otkrili otrov, oglasila se i američka vlada

Foto: Pixsell/Reuters
1/10
17.07.2024.
u 09:59

Uz dvojicu američkih državljana vijetnamskog podrijetla, među preminulima su i četvorica Vijetnamaca

Šest osoba, uključujući dva američka državljana vijetnamskog podrijetla, pronađeno je mrtvo u luksuznom hotelu Grand Hyatt u središtu Bangkoka. Njihova tijela otkrivena su na petom katu hotela nakon što su gosti više od 24 sata izostali s recepcije i nisu se odjavili. Tajlandska policija sumnja na trovanje, jer nisu pronađeni tragovi provale niti znakovi nasilja na tijelima. Mogućnost samoozljeđivanja također je isključena, piše Sky News.

Prilikom pregleda hotelske sobe je na šalicama na stolu otkriven bijeli prah, a na čašama su pronađeni tragovi cijanida. U sobi je također pronađen netaknuti pladanj s hranom koji je ranije naručen. Naime, uz dvojicu američkih državljana vijetnamskog podrijetla, među preminulima su i četvorica Vijetnamaca. Jedna osoba pronađena je kako leži u hodniku, na putu prema vratima.

O incidentu se oglasio i US Department. "Kada američki državljanin premine u inozemstvu, lokalne vlasti imaju odgovornost otkriti točan uzrok smrti. U takvim slučajevima komuniciramo s lokalnim vlastima, i to ćemo učiniti i ovoga puta" izjavio je glasnogovornik State Departmenta, Matthew Miller, piše CNN.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Trumpov skup prekinut pucnjavom: Krvavog ga micali s pozornice, pogledajte dramatične prizore

1/47
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije