BEZ STRAHA I SRAMA

U optužnici Josipi Rimac savršeno je opisan podzemni način funkcioniranja države

22.01.2023.
u 06:58

Inače, najdraža ministrica Andreja Plenkovića, koja je trenutačno ponosna "vlasnica" dvije USKOK-ove i jedne EPPO-ove optužnice, u svojoj komunikaciji s Josipom Rimac oko "pomoći" koju joj je nudila vezano za Bašića, sugerirala je, prema optužnici, da se obrate i – šefu. Šef je, logikom stvari, Plenković koji je, ma što god sada tvrdio, kao netko tko voli sve kontrolirati sigurno morao znati da "pola države" zove više njegovih ministara zbog projekta Milenka Bašića, o čijim ga je problemima, prema vlastitom priznanju, izvijestila i Josipa Rimac.

Komentara 23

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
07:14 22.01.2023.

Jasno da je Plenki sve znao. Kao što je znao i što i za koga Škugor i ekipa rade. Nije slučajno što se taj slučaj mjesecima ne pojavljuje u medijima. I nije slučajno ni da SOA nikad ništa ne zna kad je u pitanju korupcija velikih razmjera. Nije slučajno ni da četiri gramziva kuma HDZ-a opet kolo vode nakon više od 20g.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:08 22.01.2023.

Ovo je rezultat arhitekture timskih igrača spremnih na suradnju, koju je osmislio i instalirao glavni arhitekt Andrej.

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
08:31 22.01.2023.

Eh, da mi je samo vidjeti Stipu Mesica i 'malog od Bruxellesa' sa lisicama na rukama... Nije da ih nema jos mnogo koji to zasluzuju, ali to su moji 'favouirites', dvije stetocine koje su zabile najvise cavala u lijes hrvatske nacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?