KOLEGE PRISKOČILI U POMOĆ

Nasrnuo na policajce u postaji: Dvojicu udario i prijetio im ubojstvom, morali ga vezati

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
13.05.2022.
u 10:42

U pomoć kolegama priskočili su i drugi policijski službenici koji su ga svladali i vezali

Zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela prijetnje i prisile prema policijskim službenicima uhićen je 38-godišnjak koji je jučer oko 15.50 sati u Policijskoj postaji Novi Marof, tijekom zadržavanja zbog kriminalističkog istraživanja vezanog uz sumnju u prethodno počinjena kaznena djela, udario dvojicu policajaca.

Prvo je zatražio medicinsku pomoć, a u trenutku kad je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije stigla u Policijsku postaju i započela s liječničkim pregledom, počeo je negodovati i tražio je da ga se pusti. Oglušio se na naredbe policijskih službenika i fizički nasrnuo na jednog od policajaca, udarivši ga zatvorenom šakom u glavu.

Prilikom naguravanja prema izlazu iz prostorije, udario je i drugog policajca u predjelu oka. U pomoć kolegama priskočili su i drugi policijski službenici koji su ga svladali i vezali. Usput je policijskim službenicima prijetio ubojstvom. Prilikom smirivanja nije ozlijeđen, dok su policajci završili s lakšim ozljedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije