RAVNATELJ ZVAO POLICIJU

U Slavonskom Brodu ispred srednje škole pretučen učenik: Brutalno su ga udarali rukama i nogama

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
17.10.2024.
u 12:57

Prema medijskim navodima, roditelji su dječaka odvezli na hitni prijam u Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević", te se očekuje izjava liječnika.

U blizini Ekonomsko-birotehničke škole u Slavonskom Brodu u četvrtak prijepodne skupina dječaka brutalno je udarala vršnjaka rukama i nogama dok je ležao na tlu, doznaje se u policiji koja je odmah izišla na teren, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Premlaćeni dječak učenik je srednje Ekonomsko- birotehničke škole, a ravnatelj Mato Čakalovac izjavio je za lokalni Plus portal da se incident dogodio ispred škole. Ravnatelj je odmah pozvao policiju i roditelje, no za sada ne smije više govoriti o nemilom događaju. Prema medijskim navodima, roditelji su dječaka odvezli na hitni prijam u Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević", te se očekuje izjava liječnika.

GALERIJA Suze, plač i nevjerica zbog smrti Liama Paynea, fanovi se okupljaju ispred hotela u kojem je umro

Vozila policije i vatrogasaca
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije