Izbjeglički kamp

U Slavonskome Brodu rođena druga beba izbjeglica

izbjeglice
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
22.12.2015.
u 11:22

Otkad je uspostavljen centar za izbjeglice, ovo je druga beba rođena u tom gradu

U rodilištu slavonskobrodske bolnice u ponedjeljak navečer djevojčicu je rodila žena iz Sirije, koja se zatekla u zimskom tranzicijskom kampu za izbjeglice u Slavonskom Brodu.

 Glasnogovornica brodsko-posavske policije Kata Nujić potvrdila je novinarima kako je porod prošao bez problema. 

 Druga je to beba rođena u slavonskobrodskoj bolnici otkad je u ovom gradu uspostavljen privremeni centar za izbjeglice

 Nujić je potvrdila kako je u nedjelju zabilježen i drugi smrtni slučaj među izbjeglicama u Hrvatskoj. Preminuo je muškarac star 59 godina koji je otprije bio kronični bolesnik  

 Od početka izbjegličke krize u Hrvatsku je dosad ušlo 526.545 osoba. U zimski tranzitni centar za izbjeglice u Slavonskom Brodu ovoga tjedna dnevno stiže oko 3.000 izbjeglica. 

Ključne riječi

Komentara 7

KI
kit1772
12:39 22.12.2015.

dogadja se ono sto sam govorio prije 4 mijeseca.. ovo je postala dosadna svakodnevnica i vijest koja gotovo nikoga ne zanima.. sada se v=govori o samo njih 3000 ... do juce je to bilo nezamislivo.. naseljavanje drugih kultura sto ce neminovno da vodi u paralelna drustva i mijenjanje etnicke slike evrope se nastavlja.. ;judi nisu svijesni i strasno su naivni kad misle da ovi sto dolaze misle i slicno nama.. nije prvi put da su promjenom demografske slike muslimani sa istoka preuzeli druge zemlje.. ko zna istoriju zna o cemu govorim.. a ko ne zna dovolno mu je istorija kosova.. nisu oni isti mi niti ce ikada da budu.. ovo sto se radi je protuevropsko i ide se na ukidanje nacija u evropi da bi mi svi postali jedno drustvo koje se onda lako manipulise centralnom vlasti umjesto vise vlasti i drzava.. eto o cemu se radi i zasto Merkel unatoc svim pokazateljima da je ovo i opasno i glupo i ekonomsko i drzavno samoubistvo jer statistike su tu a i ona je sama priznala da multikulturalizam ovakav kakav se dogadja ne valja niti radi, idalje ustrajava na uvoz svakojakih miliuona i prisilnom naseljavanju u drugim drzavama.. zasto pa jer hoce da svi mi izgubimo nacionalni identitet u visekulturnom drustvu i samim tim prestanak drzava.. zvuci kao naucna fantastika i najveca gluposti ali jedino objasnjenje svega onoga sto se sada dogadja i nesto sto mnogi koji su protiv EU sve otvorenije govore..

PV
petar.visak
12:12 22.12.2015.

Novi HR državljani...Ostojiću daruj dite i daj mu domovnicu...

DU
Deleted user
14:19 22.12.2015.

Ma dajte molim vas: vijest bi bila da nije rodjena niti jedna beba! Pazite kada za 9 mjeseci od 3000 postane 4500!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije