A što čeka HEP?

U Srbiji redovite platiše struje nagrađuju zlatnicima

kuršumlija
22.09.2010.
u 13:43

Građani Kuršumlije koji plaćaju redovito struju dobili 20 zlatnika s likom cara Konstantina Velikog.

Tvrtka za distribuciju struje Jugoistok iz Niša danas je građanima s teritorije Kuršumlije koji redovito plaćaju električnu energiju dodijelila 20 zlatnika s likom cara Konstantina Velikog, prenosi Blic.

Nagrađeni su oni koji su u prošlih 30 godina redovno podmirivali svoje obveze prema Elektrodistribuciji Srbije.  

Prema riječima direktora Elektrodistribucije iz Kuršumlije Dragana Đurđevića, 20 redovitih platiša je "izlistao kompjutor", a prva na listi našla se Kalina Danilović, starica koja ima više od 105 godina, iz sela Žuča.

Organizatori akcije vjerojatno očekuju da će dodjela zlatnika potaći građane na redovito plaćanje računa. Posljednjih godina bilo je više masovnih iskapčanja građana zbog neplaćanja na području Kuršumlije.

Komentara 8

CE
cericzel
14:36 22.09.2010.

:-) A što čeka HEP? Mravak je otišao, ajmo sad pošteno.

OB
-obrisani-
14:53 22.09.2010.

hehehehe,boze,boze,koju ste vest vi preneli....sto niste preneli da kapetan dragan nece da bude izrucen hrvatskoj zbog nemogucnosti retroaktivne primene zakona,ako vam je vec bio cilj da napravite temu za komentarisanje.

DU
Deleted user
14:34 22.09.2010.

I to je vrijedno vijesti u VL-u??? Ili nas pripremate na novu zajednicu bratskih naroda i narodnosti? PLJUC

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije