Palili prijelaze

U Srbiji uhićena braća Veselinović, osumnjičeni za nerede na Kosovu

jarinje, kosovo
Reuters/Pixsell
21.12.2011.
u 09:54

Zvonko i Žarko Veselinović osumnjičeni su za organizaciju paljenja graničnih prijelaza Jarinje i Jagnjenica

Zvonko i Žarko Veselinović, braća osumnjičena za organiziranje pobune Srba na sjeveru Kosova, uhićeni su jučer na Kopaoniku, prenose srbijanski mediji. 

Mediji navode da je braću Veselinović policija zaustavila u automobilu u kojem su bili s dvojicom prijatelja nakon čega su odvedeni na ispitivanje, a braći Veselinović određen je i 48-satni pritvor.

Zvonko i Žarko Veselinović dovode se u vezu s organizacijom paljenja graničnih prijelaza Jarinje i Jagnjenica, ali se ne zna za koje ih djelo sada sumnjiče.

Iz KFOR-a su poručili da su zadovoljni viješću o njihovu uhićenju, no nisu željeli davati dodatne komentare. Zapovjednici KFOR-a braću Veselinović prije tjedan dana označili su kao glavne organizatore nereda na Jarinju i u Jagnjenici.

O njihovu uhićenju obaviješten je i specijalni srbijanski tužitelj za organizirani kriminal.

 

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
10:20 21.12.2011.

gas poskupeo 25 %,najlošiji i najnekvalitetniji benzin,plate van beograda po 150-200 evra....eu odgođena,ogromna nezaposlenost,neimaština...glad a tadić tepe o kosovu

AU
autoritet
11:26 21.12.2011.

A gdje se ovo događa? Opet Srbi žele tuđe ozemlje?

OB
-obrisani-
10:18 21.12.2011.

obične gluposti svi ovde u srbiji znaju da su organizatori ljudi iz vrha srpske vlade...nesposobne na čelu sa tadićem ...obična trgovina kao i ono sa mladićem jako providno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije