zagreb

U sudaru s Audijem motociklist poginuo na mjestu nesreće

prometna
Petar Glebov/PIXSELL
02.06.2011.
u 12:00

Nesreća se dogodila na Jadranskoj aveniji bb kod Sveučilišne bolnice

Vozač motocikla poginuo je u sudaru s osobnim automobilom na Jadranskoj aveniji bb kod Sveučilišne bolnice. Prema prvim informacijama, u nesreći su sudjelovali motociklist na vozilu s njemačkim oznakama i Audi zagrebačkih registracija.

Promet u smjeru Lučkog  reguliraju policajci.

Očevidom će se utvrditi sve okolnosti nesreće.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
13:57 02.06.2011.

yebali te zagrebčanci !!!

EV
evergreen
17:00 02.06.2011.

Nažalost prošla sam kraj mjesta sudara i vidjela policiju itaj audi u središtu križanja, pokriveno tijelo unesrećenog motorista i ruksak na cesti desetak metara dalje. Sve u svemu jezivo i ne dao Bog nikome. Po viđenom dalo bi se naslutititi da je vozač Audija naletio u istoj traci na motociklistu. Svi daljnj ikomentari su suvišni jer jednog života više nema!

OB
-obrisani-
13:37 02.06.2011.

pa kako to vragu stoji ovaj audi po precki na cesti, od kud je dosao da stoji ovako, inace zagrebcanci su poznati kao \"divljaki\" na cesti, i svaki vozi sobom pajsera, za svaki slucaj ako se neko usudi stati na rep ovim divljakima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije