DARUVAR

U sudaru s kamionom poginuo vozač osobnoga automobila

nesreća (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
07.09.2011.
u 17:46

Više informacija o uzrocima nesreće bit će poznato nakon policijskog očevida.

DARUVAR – Danas u 16 sati u Uljaniku nedaleko od Daruvara sudarili su se kamion i osobni automobil. Policija je izvijestila da je u sudaru poginuo vozač osobnoga automobila.

Kamion je prevozio praznu cisternu.

Više informacija o uzrocima nesreće bit će poznato nakon policijskog očevida.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:34 07.09.2011.

pa ima vec prva pojedinost. kamion je prevozio praznu cisternu. da je prvozio punu cisternu do nesrece ne bi doslo. iz toga se odmah moze i izvuci zakljucak kako je cisterna kriva...-:))

Avatar puky
puky
19:45 07.09.2011.

\"Više informacija o uzrocima nesreće bit će poznato nakon policijskog očevida\" ... onda ćemo doznati da uopće nije kamion već paraglajder i nije osobni automobil već koća ... tako otprilike ide to u VL ... majka \"ubila\" sina pokušavajući izvršititi trahotomiju i BDP čak 30 tisuća eura ?!?! ... strava ...

DU
Deleted user
20:31 07.09.2011.

pa to je taj zločinački način pisanja. Glavno je da se nekoga povrijedi u njegovom ljudskom dostjanstvu. Sustavni i sastavni dio \"novinarske etike\" u \"\"novinara\"\" Vecernjeg lista. Majka je \"ubila\" - i to je to. Kako se dotićna osoba s time snalazi to je smetlarima svejedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije