policija moli pomoć

U tjedan dana nestalo i sedmero maloljetnika. Jeste li ih vidjeli?

nestali (1)
Foto: nestali.hr
1/8
26.04.2013.
u 09:05

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je 11 osoba, među kojima je sedmero maloljetnika. Prošlog je tjedna policija od petero nestalih pronašla dvoje, a za troje se još traga

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je 11 osoba, među kojima je sedmero maloljetnika. Prošlog je tjedna policija od petero nestalih pronašla dvoje, a za troje se još traga – Teom Imširović, Monikom Čirjak i Barbarom Bačak.  

Marija Blažević (15) iz Piškorevaca nestala je 24. travnja kada se od kuće udaljila u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. Marija je visoka 162 centimetra, ima zelene oči, crnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Helena Breščaković (16) iz Velike Gorice nestala je 21. travnja. Helena je visoka 160 centimetra, ima crnu kosu i zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Helena se u nedjelju 21. travnja nije vratila na adresu stanovanja. U tom je trenutku bila odjevena u sivu trenirku, zelenu majicu i bijele tenisice.

Ivan Bujadinović (16) nestao je u Ivancu 22. travnja kada se udaljio s adrese boravišta. Ivan je visok 185 centimetra, ima crnu kosu i smeđe oči. Slabije je tjelesne građe.

Jurica Gašpar (19) u petak 19. travnja otišao je s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/a, u nepoznato. Jurica je visok 180 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu, traperice i tenisice.

Šime Grbić (68) iz Zadra nestao je 24. travnja. Šime je visok 175 centimetra, ima kestenjastu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđe hlače i sivu majicu s crnim prugama.

Željana Ramljak (18) otišla je u subotu 20. travnja s adrese boravišta u Splitu u nepoznato. Željana je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Senad Musić (17) se u srijedu 24. travnja nije vratio na adresu boravišta u Lugu Samoborskom, u Kneza Zdeslava 2.

Enio Zohil (34) se u utorak 23. travnja udaljio motorom Yamaha pulskih registarskih oznaka iz ugostiteljskog objekta u Poreču, Partizanska ulica 1. Enio je visok 180 centimetara, ćelav je i ima svijetloplave oči. Ovalnog je lica i jače tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u crno-crvenu kožnu motociklističku jaknu, plave traperice i crne čizme, a na glavi je imao crno-crvenu kacigu.

Mateo Talić (14) se u četvrtak 25. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Krešimirova 42 u nepoznato. Mateo je visok 160 centimetra, ime kestenjastu ravnu kosu i smeđe oči. Okruglog je lica i slabije tjelesne građe.

Mia Ćosić (16) nestala je 20. travnja u Rijeci. Mia je visoka 170 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica i slabije tjelesne građe.

Joakim Marković (15) u petak 19. travnja udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom. Joakim je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.

Ako ste vidjeli nestalu osobu, policija moli da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>> I dalje nestaju! Ovaj tjedan traga se za još pet nestalih osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije