jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana u Hrvatskoj nestalo je 10 osoba- 6 maloljetnika

nestali  (1)
Foto: nestali.hr
1/6
10.05.2013.
u 11:34

Među šestero maloljetnika koji su nestali u posljednjih sedam dana, četvero ih je mlađe od 15 godina.

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo je 10 osoba od čega šest maloljetnih, izvijestile su NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba. Od devetoro nestalih prošlog tjedna pronađeno je sedam osoba, a policija još uvijek traga za Zvonkom Požgajem i Blerimom Dibranijem.

Zorica Špoljarić (32) nestala je u Zagrebu 5. svibnja. Visoka je 163 centimetra te ima plavu kosu i oči. Ona je u nedjelju 5. svibnja otišla s adrese u Bolničkoj 32 u nepoznato. Bila je odjevena u crnu trenirku

Mate Šarac (35) je također u nedjelju 5. svibnja otišao s adrese Štroligarijeva 60 u Karigadoru u nepoznato. Visok 175 centimetra, ima crnu gustu kosu i crne oči, ovalnog je lica i vitke tjelesne građe. U tom je trenutku bio odjeven crnu majicu kratkih rukava, zelene kratke hlače i crne kožne papuče.

Tea Zemljak (16) nestala je u Koprivnici 8. svibnja lada je otišla s adrese boravišta u Koprivnici. Visoka je 160 centimetara, ima kestenjaste oči i kosu i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena crne traperice i rozu majicu.

Vedran Malić (14) je u nedjelju 5. svibnja otišao s adrese stanovanja u zagrebačkim Sesvetama u nepoznato. Bio je obučen u gornji dio plave trenirke, donji dio crne trenirke i crne tenisice. Vedran je visok 170 centimetra, ima kestenjaste oči, kestenjastu kosu, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Danijel Tukač (45) nestao je u Pisarovini u subotu 4. svibnja. Otišao je na kupanje na rijeku Kupu i od tada mu se gubi trag. Danijel Tukač visok je 170 centimetra, ima smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Anita Tkalec (13) nestala je u Zagrebu 6. svibnja kada je otišla od kuće u nepoznato. Bila je odjevena u bijelu majicu dugih rukava, plave traperice i crno bijele tenisice Vanis. Visoka je 165 centimetra, ima tamnoplave oči i kestenjastu ravnu kosu. Okruglog je lica i srednje je tjelesne građe.

Stiven Amić (16) nestao je u Osijeku 8. svibnja. Udaljio se s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Stiven je visok 175 centimetra, ima smeđe oči, smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima tetoviran natpis \"Rade\". Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

David Delić (14) se u srijedu 8. svibnja udaljio s adrese Vinkovačka 61 u Osijeku u nepoznato. Visok je 163 centimetra, ima crnu oči i srednje je tjelesne građe.

Rasima Bobarić-Huskić (14) nestala je u Zagrebu 6. svibnja. Visoka je 160 centimetara, ima smeđe oči, kestenjastu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Rasima je u ponedjeljak otišla od kuće rekavši da idu u školu. Poznato je da ima crnu trenirku s kapuljačom.

Michelle Nigoević (43) nestala je u Splitu 7. svibnja kada je oko 14 sati otišla od kuće. Bila je odjevena u crnu majicu dugih rukava, crni donji dio trenirke i u zelene tenisice. Michelle je visoka 173 centimetra. Srednje je tjelesne građa te ima kestenjastu kosu.

Policija moli da ako ste vidjeli osobu, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U tjedan dana nestalo i sedmero maloljetnika. Jeste li ih vidjeli?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije