VIJEĆE HRT-a

U treću utrku za glavnog ravnatelja HRT-a ušlo 18 kandidata

hrt (1)
Patrik Macek/PIXSELL
29.04.2010.
u 13:19

Među 18 kandidata je tek pet novih imena, a dio njih će okušati sreću u natječaju treći put.

U treću utrku za novoga glavnog ravnatelja HRT-a, od 20 prispjelih i na današnjem Programskom vijeću HRT-a otvorenih prijava, ulazi 18 kandidata koji su ispunili sve natječajne uvjete. Među njima je tek pet novih imena, a dio njih će okušati sreću u natječaju treći put.

Kandidati su: Jozo Rajkovača, Boris Gregorić, Zoran Kalinić, Mate Pavković, Branimir Ježić, Nikola Kristić, Karolina Vidović Krišto, Goran Rotim, Marko Ugarković, Branimir Farkaš, Mario Raguž, Branko Debeljak, Nada Prkačin, Marko Malnar, trenutačni v.d. glavnog ravnatelja Josip Popovac, Damir Šimunović, Veljko Jančić i Dušan Radić.

Termini intervjua s kandidatima bit će objavljeni naknadno (kad vijećnici uspiju uskladiti svoje).

No zanimljivo je da dvije trećine kandidata opet dolazi s Prisavlja (uz aktualnog v. d. ravnatelja Josipa Popovca i njegova navodnog glavnog "oponenta" Veljka Jančića, treću sreću će okušati i Duško Radić, Damir Šimunović, Nikola Kristić, Nada Prkačin, Branko Debeljak, Marko Malnar, drugi put će to pokušati i Goran Rotim, a premijeru pred Vijećem imat će novi kućni kandidati poput urednice satelitskog programa HTV-a Karoline Vidović Krišto, Branimira Farkaša i urednika religijskoga programa Marija Raguža.

Od "vanjskih" su pak zanimljiva imena nekadašnjega iskusnog direktora u Jadran filmu Borisa Gregorića i mladog, ali očito ambicioznog Marka Ugarkovića (navodno člana upravnog odbora OBN televizije) te ravnatelja Studentskog centra Mate Pavkovića.

Komentara 5

KO
koltrina
13:51 29.04.2010.

Dragu Pilsela za ravnatelja,Zorana Milosavljevića Šprajca za komandira programskog vijeća,Savu Štrpca za urednika povijesti na HTVu,Ivu Goldsteina za urednika religijskog programa,Puhovskog za urednika o Gruborima i Pakračkoj Poljani,Aleksandra Stankovića i dr .Dabića za urednike informatifnog programa,Denisa Ćirilicu za urednika satelitskogg programa,Josipa Perkovića za urednika moralnog programa...vratite nam Aleksandra Tijanića i ajmo svi u \"NOVU PRAVEDNOST\"....

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:05 29.04.2010.

Mora da je Franjo Tudman disao uz vrat ovima Yugoslavima 91. na HTV-U(nije se tada tjeralo Yugoslavenstvo)Boze daj nam jos tih ponosni godina pa da nam se vrati dusa a ne ovako zivimo ko pascad osramoceni od predsjednika i sabora .Sramota!

BJ
bjuri47
14:39 29.04.2010.

Dragu Pilsela za ravnatelja,Zorana Milosavljevića Šprajca za komandira programskog vijeća,Savu Štrpca za urednika povijesti na HTVu,Ivu Goldsteina za urednika religijskog programa,Puhovskog za urednika o Gruborima i Pakračkoj Poljani,Aleksandra Stankovića i dr .Dabića za urednike informatifnog programa,Denisa Ćirilicu za urednika satelitskog programa,Josipa Perkovića za urednika moralnog programa...vratite nam Aleksandra Tijanića i ajmo svi u \"NOVU PRAVEDNOST\".... hahahahahahahha...bravo koltrina..mislim da bi i to prošlo kod ovog sitnozubog naroda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije