Zumba party

U Varaždinu zumbu plesalo više od 200 ljudi

zumba
Foto: Privatna arhiva
1/7
19.03.2012.
u 12:24

Zumba već nekoliko godina osvaja žensku, ali i mušku populaciju širom svijeta i sve je više onih koji su se zarazili ovim energičnim plesom

U TTS sport centru u Varaždinu održan je prvi veliki varaždinski zumba party, koji je po broju prijavljenih instruktora i vježbača bio među najvećima u Hrvatskoj. Na partyju, koji je nosio naziv "Zazumbajmo ususret proljeću" više od četiri sata plesalo je i dobro se zabavljalo više od 200 sudionika.

Zumba već nekoliko godina osvaja žensku, ali i mušku populaciju širom svijeta. Sve je više onih koji su se zarazili ovim energičnim plesom, koji je kombinacija latinoameričkih ritmova i popularne muzike različitih žanrova.

Zumba je namijenjena svima koji vole plesati, zabavljati se i vježbati. Predstavlja dinamičan i uzbudljiv fitness-program prožet vrućim latinoritmovima salse, merengea, kumbije i reggaetona. Izvode se pojednostavljeni plesni koraci koje je lako savladati, a što je najbolje, nije potreban plesni partner. Kombinira se s klasičnim aerobik-pokretima, tako da radi i razvija se cijelo tijelo, a oblikuju se struk, bedra, bokovi i noge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije