NALAZI SE U PRITVORU

Divljao u ordinaciji: Prijetio liječniku zbog njegove odluke, prevrnuo mu stol pa pobjegao

Foto: Pixabay
1/3
11.07.2024.
u 10:22

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 46-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja te je jutros predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanja nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo prijetnje.

Sumnjiči ga se da je jučer, 10. srpnja oko 13 sati na širem zadarskom području, u liječničkoj ordinaciji uputio ozbiljne prijetnje 66-godišnjem doktoru medicine, zbog nezadovoljstva njegovom odlukom, a nakon čega je prevrnuo stol te se udaljio s mjesta događaja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 46-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja te je jutros predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprava zadarske - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Znate li nabrojiti 10 najvećih gradova u Hrvatskoj po broju stanovnika? Rijetki će uspjeti navesti baš sve

1/13
Ključne riječi

Komentara 15

Avatar rubinet
rubinet
11:39 11.07.2024.

Taj bje Bibinjac. Bibinjanin. Bibinjianac.Bibinčanin. Bibinlija.

TP
The_Point
11:17 11.07.2024.

Stol se klimao.

AK
Aka
12:40 11.07.2024.

Ali ima i svakakvih lječnika/ca. Ko ih kontrolira? Ne znam, ali mi se čini da trebalo uvesti žešće kontrole njihovog znanja i neznanja, poslati ih natrag na praksu u bolnice, tražiti da obiteljska medicina obavlja kućne posjete kao nekada itd. Zdravstvo nam je u rasulu. Ima i poštenih i kvalitetnih liječnika, to je sigurno, ali i ovih drugih i to sve više, a sve bez kontrole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije