U autu imali travu i hašiš

U Zadru dva vozača iz Srbije i jedan iz Hrvatske odbili test na droge

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
16.07.2024.
u 10:51

Uhićeni vozači će danas biti dovedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

U nadzoru prometa u Zadru, noćas su policijski službenici Policijske postaje Zadar zaustavili tri vozača, sva trojica su odbili testiranje na prisutnost droga u organizmu, a od dvojice je oduzeta i marihuana. U 22 sata u Ulici Put Petrića zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 27-godišnji državljanin Srbije koji je odbio test na droge, a od njega je oduzeto oko 2,59 grama marihuane.

U 02 sata u Ulici Hrvatskog sabora zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin prije stjecanja prava na upravljanje. Testiranje na droge je odbio, a od njega je daljnjim postupanjem oduzeto oko 0,4 grama marihuane i oko 3,6 grama hašiša. Obojica vozača su uhićena i dovedena u prostorije policije te će danas biti dovedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru uz optužne prijedloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Također, u 03.25 sati u Ulici Put Nina policijski službenici zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 27-godišnji državljanin Srbije. Vozač je odbio ponuđeno testiranje na droge. Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozač će zbog počinjenog prometnog prekršaja danas bit doveden na nadležni sud - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Alcatraz na Jadranu: Pogledajte kako danas izgleda Goli otok, zloglasna Titova kaznionica

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
1/136
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije