PODLEGLA OZLJEDAMA

U Zagrebu preminula Kineskinja, mladić (21) naletio na nju električnim romobilom

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
17.08.2024.
u 09:56

Od siline udara pješakinja je pala na kolnik, a zbog ozljeda je prebačena u KBC Sestre milosrdnice. Tamo su utvrdili da su ozljede teške, a zbog njih je u petak i preminula

Žena (55), državljanka Kine, preminula je u petak u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu od ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći u Ilici, izvijestila je zagrebačka policija. Ona je prošle nedjelje hodala Ilicom oko 21:15 te je neoprezno stupila na kolnik, a da se nije uvjerila da to može učiniti sigurno te nije koristila vidno ucrtani i obilježeni pješački prijelaz, koji je bio 50 metara dalje, navodi policija.

Tom prilikom na nju je električnim romobilom Bezior naletio 21-godišnjak koji se tramvajskim tračnicama kretao prema zapadu. Od siline udara pješakinja je pala na kolnik, a zbog ozljeda je prebačena u KBC Sestre milosrdnice. Tamo su utvrdili da su ozljede teške, a zbog njih je u petak i preminula.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Novi most u Hercegovini izgleda nestvarno: Pogledajte što se dogodi kad njime prođe 12 kamiona s punim teretom

Ilustracija
1/16

Komentara 5

UK
ukrajina
10:02 17.08.2024.

Ti na tim ER su divljaci koji se ne obaziru na nikoga a nitko ne poduzima ništa ! Kada će ih se početi kažnjavati i uvesti obaveznu registraciju istih !

LE
Levanto
10:59 17.08.2024.

Pod hitno treba ovoj napasti stati na kraj. Niti sam ga čuja ni vidija, ali me bubnija. Nesrića je da ulica vodi ka školi, pa ti dečki i curice furaju ka manijaci. A tek navečer. Utirali su mi strah.u kosti.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
11:20 17.08.2024.

Ako udariš pješaka automobilom kriv si u svakom slučaju... Ali ako udariš romobilom... nisi? Upravljanje romobilom oslobađa odgovornosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije