ZAUSTAVLJEN PROMET

U Zagrebu tramvaj naletio na djevojčicu, ozlijeđena je

Zagreb: ZET od danas pustio u prometu još sedam tramvajskih linija
Patrik Macek/PIXSELL
17.09.2021.
u 10:28

Promet Savskom prema jugu odmah je zaustavljen. Na mjestu nesreće čeka se dolazak hitne i policije.

Jutros oko 9.35 sati u Savskoj ulici u Zagrebu tramvaj je udario djevojčicu. Promet u tom dijelu Savske, prema jugu, odmah je zaustavljen, a na mjesto događaja upućeno je vozilo hitne pomoći. Djevojčica je žurno odvezena u Dječju bolnicu u Klaićevu, gdje je ustanovljeno da je pretrpjela lakše ozljede. 

– Malodobnu pacijenticu (15) udario je tramvaj. Ima nagnječenje na bradi koja joj je i oguljena, na desnoj natkoljenici i na oba koljena. Pri svijesti je, urednog neurološkog statusa i vitalnih parametara. U tijeku je dodatna dijagnostička obrada – kazali su nam u Klinici za dječje bolesti Zagreb. 

Promet Savskom prema jugu odmah je zaustavljen. Dva sata nakon nezgode koja je srećom prošla bez težih posljedica, promet je u tom dijelu Savske normaliziran. Kolnici su još uvijek skliski, stoga nadležne službe apeliraju na vozače da budu oprezni. 

Ključne riječi

Komentara 11

ZJ
Zjako
10:52 17.09.2021.

Gleda se u zaslon mobitela dok se hoda. Jednostavno nepaze i zato je povećan broj nezgoda. Zakon postoji ali se ne provodi pa biciklisti jurcaju po nogostupu, tu su i romobili , a o klincima nije potrebno govoriti samo pogledajtee što rade po gradu .

DU
Deleted user
10:46 17.09.2021.

Jučer vlak naletio na dijete, danas tramvaj naletio na dijete, sam naslov teksta odaje dojam da je strojovođa kriv a ne dijete koje je izletilo pred vlak. Također vidimo da je i dijete od 10 godina poginulo na biciklu jer ga je kamion zgazio, realno što dijete od 10 godina ima raditi u prometu?

KI
Kitnjak
13:11 17.09.2021.

Bulji se u mobitele. Ovi dosavni bicikli bez rasvjete koče tramvaje vozeći se u pješačkoj zoni pored komunalnih redara i policjaca koji jedu krafne..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije