Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATISTI U FILMU

U Zagrebu traže muškarce i žene koji bi za novac glumili u sceni orgija: 'Pristojan honorar za nepristojnu scenu'

Ilustracija
Foto: FREEPIK
1/3
03.07.2024.
u 22:25

"Kako se u rimsko doba živjelo vrlo razuzdano, tako to želimo i prikazati u igrano dokumentarnom serijalu i filmu o caru Dioklecijanu", naveli su na Facebooku iz agencije Serena Production&Casting.

Serena Production&Casting, agencija specijalizirana za pronalazak statista za televizijske i filmske formate, nedavno je izazvala pažnju neobičnom ponudom posla na svojoj Facebook stranici. Tražili su, naime, ljude za uloge u igrano-dokumentarnom serijalu i filmu koji će prikazivati život u rimsko doba, posebno naglašavajući razuzdanost tog vremena. - Kako se u rimsko doba živjelo vrlo razuzdano, tako to želimo i prikazati u igrano dokumentarnom serijalu i filmu o caru Dioklecijanu - naveli su iz agencije. 

Glavna tema poziva bila je scena "Orgije", gdje su tražili žene i muškarce spremne biti goli i simulirati seksualne odnose s jednim ili više partnera, obučene samo u ten tange ili sleep gaćice. Naglasili su da traže ozbiljne kandidate te da će odabrane sudionike adekvatno honorirati. - Sudjelovanje u projektu je pristojno honorirano (za ovako nepristojnu scenu) - napisali su na stranici.

Objava je brzo privukla pažnju i izazvala različite reakcije među korisnicima Facebooka. Neki su bili zainteresirani za sudjelovanje, dok su se drugi našli ispod objave samo kako bi se dobro našalili. "E da nisam sramežljiv, eto lovice", "Napokon prilika za mene, ionako sam građena kao figurica Venere", "Ja koje sam sreće da se prijavim, glumio bih muža koji ide na posao", pišu komentatori.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Stjepan Hauser izgradio vilu do mora, a oni dvoje žive u 1500 kvadrata! Luksuz o kojem svi sanjaju

Ilustracija
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije