ubojstvo u pokušaju

U žustroj svađi 36-godišnjakinja supruga ubola nožem

'za crn split 2511. kriminal ilustracija - noz kojim je prepadnut razbojnik snimio: ivo ccagalj'
'Photoshop'
07.03.2012.
u 08:47

Ozlijeđenom 53-godišnjem suprugu pomoć je pružena u OB Vinkovci. Liječnici utvrdili kako je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama

U Ceriću kod Vinkovaca sinoć oko 21.30 sati, u obiteljskoj kući u Ulici bana Josipa Jelačića, 36-godišnja mještanka fizički se sukobila sa svojim 53-godišnjim suprugom i pri tome ga ubola nožem.

Liječnička pomoć 53-godišnjaku je pružena u Općoj bolnici Vinkovci, gdje su liječnici utvrdili kako je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama koje nisu opasne po život, ali je ipak zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva u pokušaju, 36-godišnja supruga tijekom dana bit će predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Komentara 8

TI
tintilinic100
12:03 07.03.2012.

Vidimo da je 17 godina razlike između supružnika. Malo prevelika razlika da bi u svim dobima sve idealno funkcioniralo. Nadalje se vidi da je ona ubola supruga, što je kažnjivo djelo i tu se više ništa ne treba dalje pričati.

PE
pejok
13:49 07.03.2012.

Kakvog pokusaja ubojstva? zenska se samo branila od ljubomorne budale. Isad je to pokusaj ubojstva, trebala je pustit da je ponovo namlati bez nekog razloga a poslije jos da nikom ne govori o tome.. Treba tako dosta je premlacivanja akoako ti ne pase rastani se i okej.

IS
istima
09:49 07.03.2012.

E.... ajmo joj sad suditi i prije no što saznamo i jednu jedinu činjenicu o ovom sukobu..... Inače, neka netko veli da u vezi sa ovakvim razlikama u godinama neima strasti :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije