šokantno

Ubio čovjeka, a priznanje objavio na You Tubeu

Matt Cordle
YouTube screenshot
06.09.2013.
u 23:54

Kad me optuže, priznat ću krivnju te preuzeti punu odgovornost za sve što sam učinio, kaže 22-godišnji Amerikanac

Dvadesetdvogodišnji Amerikanac Matthew Cordle objavio je video na YouTubeu u kojem priznaje da je vozio u krivom smjeru niz autocestu, udario i ubio 61-godišnjeg Vincenta Canzanija 22. lipnja ove godine.

- Kad me optuže, priznat ću krivnju te preuzeti punu odgovornost za sve što sam učinio Vinceu i njegovoj obitelji. Dat ću optužbi sve što treba kako bi me zatvorili na dugo dugo vremena - kaže Cordle u videu.

Cordle kaže kako je 'pogriješio' kada je odlučio svojim kamionom odvesti se kući nakon što je vrlo mnogo pio i nakon toga ubio g. Canzanija. Opisavši događaje te večeri, Cordle kaže kako je bio totalno pijan i da se ne sjeća mnogo toga iz te večeri.

Video je objavljen u vezi s neprofitnom inicijativom "Jer sam rekao da hoću" (Because I Said I Would) usmjerenom na poticanje pojedinaca da ostanu vjerni svojim osobnim obvezama.

Video je posljednji u nizu nedavnih online priznanja zločina u SAD-u i inozemstvu.

>>Piše knjige kako poboljšati brak, a ubio ženu i objavio na fejsu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije