STRAVA U JUŽNOJ KOREJI

Ubio djevojku, tijelo stavio u kovčeg i zacementirao na balkonu: Misterij razotkrio radnik 16 godina nakon

German police secures the area during search for long-sought alleged Red Army Faction militant
Foto: CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/2
24.09.2024.
u 20:00

Razotkrivanje ovog 16-godišnjeg misterija dogodilo se ove godine, kada su započeli radovi na hidroizolaciji zgrade. Policija nastavlja s istragom i očekuje se da će muškarca optužiti za ubojstvo.

U Južnoj Koreji, muškarac u svojim 50-im godinama priznao je policiji da je ubio svoju djevojku i sakrio njezino tijelo u cementu, 16 godina nakon što je prijavljena kao nestala. Prema informacijama, incident se dogodio tijekom svađe u njegovom stanu u gradu Geojeu, kada ju je udario tupim predmetom.

Nakon što je počinio zločin, tijelo je stavio u kovčeg koji je zakopao na svom balkonu, pod slojem cigli i cementa. Ovaj slučaj ostao je neprimijećen sve do prošlog mjeseca, kada je radnik održavanja otkrio kovčeg tijekom radova na bušenju. Tijelo, djelomično sačuvano zbog kovčega, identificirano je putem analize otisaka prstiju, a obdukcija je pokazala da je žrtva umrla od povreda glave uzrokovanih tupim predmetom, piše BBC

Muškarac, nije bio prisutan u stanu kada je tijelo otkriveno, ali je brzo pronađen i uhićen. Policiji je rekao da je s djevojkom živio oko pet godina u stanu, a njihova veza završila je u listopadu 2008. godine, kada je došlo do fatalne svađe. Nakon zločina, nastavio je živjeti u stanu još osam godina, sve do svog uhićenja zbog optužbi za drogu 2016. godine. Od tada, stan je ostavljen prazan i korišten kao skladište.

Foto: Policijska postaja Geojea

VEZANI ČLANCI: 

Žena, koja je u trenutku nestanka imala oko 30 godina, nije prijavljena kao nestala od strane svoje obitelji sve do tri godine nakon njezine smrti. Vlasti su objavile da su njezini roditelji izgubili kontakt s njom i da su, kada su došli tražiti je u Geojeu, saznali da je prekinula s 50-godišnjakom i napustila grad.

Razotkrivanje ovog 16-godišnjeg misterija dogodilo se ove godine, kada su započeli radovi na hidroizolaciji zgrade. Policija nastavlja s istragom i očekuje se da će muškarca optužiti za ubojstvo.

>>> Pitali smo umjetnu inteligenciju kakvo nas vrijeme očekuje 2050., a kakvo za 50 godina. Odgovor je zabrinjavajuć

German police secures the area during search for long-sought alleged Red Army Faction militant
1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije