Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U LONDONU

Ubio suprugu, pa kofer s tijelom bacio u rijeku. Ljubavnik sve vidio preko Tiktoka

Muškarac preminuo nakon što je izboden u tu?njavi u središtu Londona
Foto: James Manning/PRESS ASSOCIATION
1/2
04.07.2024.
u 13:00

Deset dana kasnije, kofer s njezinim raspadnutim tijelom isplivao je na obalu, a na sudu u Old Baileyju, ljubavnik je predao snimku ubojstva policiji kao ključni dokaz

Amin Rahman (46) osuđen je za ubojstvo svoje supruge, Sume Begum (24), koju je ubio dok je njezin ljubavnik sve promatrao putem TikToka. Nakon ubojstva, Rahman je tijelo stavio u kofer i bacio ga u pritok rijeke Temze, prenosi Sky News. Naime, zločin se dogodio 29. travnja prošle godine u istočnom Londonu, a presudu doživotne zatvorske kazne Rahman je primio u srijedu na sudu u Old Baileyu.

Okrutnom činu svjedočili su ljubavnik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i dvoje djece Sume Begum. Amin Rahman ubio je svoju 22 godine mlađu suprugu, ugušivši je dok je njezin ljubavnik Shahin Miah (24) sve promatrao preko TikToka. Zatim je njezino beživotno tijelo stavio u kofer i bacio ga u pritok rijeke Temze, što su zabilježile nadzorne kamere.

Deset dana kasnije, kofer s njezinim raspadnutim tijelom isplivao je na obalu, a na sudu u Old Baileyju, Miah je predao snimku ubojstva policiji kao ključni dokaz. Jecao je prepričavajući što se dogodilo i objasnio kako je Sume htjela pobjeći kada ju je suprug primio za vrat. Prije nego što se snimka zamrznula je čuo tri krika, a kasnije ga je ubojica nazvao i rekao kako je ubio suprugu. Upozorio ga je kako i njega čeka ista sudbina. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nestali u plamenu: Veliki problemi za Ukrajince, pogledajte kako Rusi uništavaju njihove borbene avione

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije