Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ISTRAŽUJE

Bivši svjetski prvak pronađen mrtav! Imao je rane od vatrenog oružja

FILE PHOTO: FREITAG OF SOUTH AFRICA CELEBRATES CLEARING THE BAR AT THE WORLDATHLETICS CHAMPIONSHIPS.
Reuters Photographer/REUTERS
03.07.2024.
u 14:10

Svoj najveći uspjeh pisao 2003. godine kada je s preskočena 2 metra i 35 centimetara uzeo seniorsko svjetsko zlato u Parizu. Policija i dalje nije privela osobu koja bi se povezivala sa slučajem ubojstva

Južnoafrički atletičar i bivši svjetski prvak u skoku u vis, Jacques Freitag (42), pronađen je mrtav s ranama nastalim uporabom vatrenog oružja, pišu južnoafrički mediji. Prije dva tjedna ga je policija proglasila nestalim. Pronađen je u travi nedaleko od groblja Zandfontein u  Pretoriji, gradu od gotovo 3 milijuna stanovnika na sjeveroistoku zemlje.

Nakon pronalaska tijela policija će slučaj istraživati kao ubojstvo. Nestanak bivšeg atletičara prijavljen je nakon što je posljednji put viđen 17. lipnja kako s nepoznatom muškom osobom izlazi iz kuće u kojoj stanuje njegova majka.  Policija trenutačno istražuje slučaj, a još nije uhićen u ovome slučaju.

GALERIJA Objavljen broj navijača na utakmicama skupina: Hrvati su jako visoko, a moglo bi vas iznenaditi tko je na vrhu

FILE PHOTO: FREITAG OF SOUTH AFRICA CELEBRATES CLEARING THE BAR AT THE WORLDATHLETICS CHAMPIONSHIPS.
1/25

Jacques Freitag je tijekom svoje karijere osvajao svjetska prvenstva u uzrastima za mlade do 18 godina, juniora i seniora. Prvo je zlato osvojio 1999. godine kada je u Poljskoj završio prvi preskočivši 2 metra i 16 centimetara. Na Afričkim igrama iste godine završio je na četvrtome mjestu.

Godinu dana kasnije ponovo je osvojio medalju, ovoga puta na Svjetskom prvenstvu u Čileu kada je uspio preskočiti 2 metra i 24 centimetra. Prvo seniorsko Svjetsko prvenstvo, ono u Kanadi 2001. godine završio je na 23. mjestu. Dvije godine kasnije upisao je svoj najveći uspjeh te s preskočena 2 metra i 35 centimetara uzeo svjetsko zlato u Parizu. Olimpijske igrama 2004. godine u Ateni završio je na 20. mjestu.

VIDEO Građani se okupili u zračnoj luci kako bi dočekali Vatrene

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije