nezapamćen zločin

Ubojica iz BiH i poslije pokolja javio se uživo: 'Dušmani su mi naišli kao da mi ih je Bog poslao'

11.08.2023.
u 13:51

Oko 13:30 jezivom porukom Sulejmanović se opet javio uživo na Instagramu. U prijenosu je nesuvislo iznosio različite informacije

Nezapamćen zločin dogodio se danas u BiH. Kako javljaju mediji, fitness trener Nermin Sulejmanović iz Gradačca na Instagramu je prenosio ubojstvo svoje žene. Potom su se pojavile informacije da je u krvavom pohodu ubio više ljudi te da je među žrtvama i dijete. Policija je kasnije potvrdila kako su najmanje tri osobe ubijene. Oko 14 sati mediji su javili da se ubio kad su ga policajci okružili.

No prije toga, oko 13:30 jezivom porukom Sulejmanović se opet javio uživo na Instagramu. U prijenosu je nesuvislo iznosio različite informacije. "Ubio sam oca i sina. Dušmani su mi naišli kao da mi ih je Bog poslao. Pucao sam i na policajca, ali mi je pobjegao, ne znam šta je s njim", rekao je, između ostalog u vrlo uznemirujućoj poruci.

Rekao je i da je ubio policajca, ali da je dijete dobro. Zbog ubojice Gradačac je bio pod opsadom, blokirani su izlazi iz grada. Federalna uprava policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova stavila je na raspolaganje MUP-u Tuzlanskog kantona i nadležnom tužiteljstvu sve svoje kapacitete, počevši od Specijalne policijske jedinice FUP-a, Centra za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanje FUP-a te inspektore iz Odsjeka za cyber kriminal", priopćio je šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović.

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar lola lola
lola lola
04:55 12.08.2023.

Da da, Alah ti ih je poslao! Alah stiti samo ovakve balvane fujjjj.

AK
Aka
03:31 12.08.2023.

I sad ti imaj posla s ljudima, a sve lud do luđega?

Avatar Tombstone
Tombstone
21:54 11.08.2023.

Kreco hakija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije