ubio jednu, a ranio više osoba

Ubojica iz Siska doveden na ispitivanje: U svom sumanutom pohodu pucao je iz kalašnjikova

Neđad Fetić
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/14
03.07.2023.
u 12:54

U pohodu koji je započeo oko 20 sati Bracan je izazvao i požar na tri kuće i dva automobila u kojem su dvije kuće i automobil potpuno izgorjeli.

Neđad Fetić (58) zvan Bracan, koji je u subotu navečer u Capraškim Poljanama u Kanaku u sumanutom pohodu ubio 45-godišnju ženu, a četiri osobe teško ozlijedio, doveden je na ispitivanje u prostorije Županijskog državnog odvjetništva u Sisku. U pohodu koji je započeo oko 20 sati Bracan je izazvao i požar na tri kuće i dva automobila u kojem su dvije kuće i automobil potpuno izgorjeli.Tereti ga se za teško ubojstvo, četiri pokušaja ubojstva, dovođenje u opasnost života i imovine te produljeno kazneno djelo protiv opće sigurnosti, a zbog čega mu prijeti kazna dugotrajnog zatvora.

Video: Pogledajte privođenje ubojice iz Siska

– Nemam što puno reći. Jučer je bilo prvo ispitivanje na policiji, sad je prvo ispitivanje na Državnom odvjetništvu. Nakon toga će se odlučiti ide li pred istražnog suca i za utvrđivanje istražnog zatvora – rekao je odvjetnik Danko Kovač, javljaju 24sata.

GALERIJA Priveli Neđada Fetića, ubojicu iz Siska

Neđad Fetić
1/7

– U bolnici se još uvijek nalazi četvero pacijenata. Dva su muškarca, u dobi od 34 i 58 godina, koji su jučer bili u kritičnom stanju danas stabilno. Liječnici su rekli da su obojica zadržana na odjelu intenzivne njege, međutim, oni danas samostalno dišu, više nisu na respiratoru, a uspjeli su i komunicirati", javlja HRT. Druga su dva pacijenta na odjelu za traumatologiju i također su stabilni, dodaje. Iz bolnice su, kako se neslužbeno doznaje, otpuštene dvije osobe. Riječ je o djetetu i o vatrogascu koji su bili lakše ozlijeđeni.

Tijekom gašenja požara jedan vatrogasac lakše je ozlijedio koljeno pri rušenju zabatnog zida, a još su dvije osobe, uključujući dijete, lakše ozlijeđene dok su bježale s mjesta pucnjave.

VEZANI ČLANCI:

Počinitelj je uhićen u 00.50 sati u nedjelju u sisačkoj Ulici kneza Domagoja, a doznajemo da je imao rodbinu u toj ulici te se vjerojatno nije slučajno zatekao tamo, dva kilometra od mjesta zločina u Kanaku.

GALERIJA Građani Siska i dalje u nevjerici nakon sumanutog pohoda muškarca

Neđad Fetić
1/11

"Županijsko državno odvjetništvo Sisak s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke i drugim stručnim osobama provodi očevid na nekoliko lokacija vezano za kaznena djela počinjena u večernjim satima 1. srpnja, na području Siska, odnosno u ulici Capraške poljane. PU sisačko-moslavačka provodi kriminalističko istraživanje nad jednom osumnjičenom osobom, a ŽDO u Sisku je izdalo i izdaje zakonom propisane naloge te provodi propisane radnje potrebne za utvrđivanje svih okolnosti počinjenih kaznenih djela", priopćio je u nedjelju sisački ŽDO.

Video: Pogledajte snimku uhićenja: Pucao i ubio jednu osobu

"Ovo državno odvjetništvo će po okončanju očevida i ispitivanju osumnjičenika objaviti priopćenje o provedenim radnjama i državnoodvjetničkoj odluci", dodaje se u priopćenju.

Komentara 1

LU
Ludwik
13:50 03.07.2023.

Sad dobro pogledajte ovog lika, sad vidite kako izgledaju i što čine krunski svjedoci na suđenjima pravim hrvatskim braniteljima. Na osnovu iskaza ovakvih monstruma osuđeni su Brodarac, Merčep, Norac, Praljak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije