Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio kontrolu

Ubio poludjeda kad je vidio da se seksa s njegovom majkom

ubojstvo
Foto: Essex Police
1/3
02.08.2017.
u 10:28

Michael McDonald (25) izgubio je kontrolu kad je vidio navodni seks svoje majke Terri Hurry (42) i njezinog svekra Briana Hurryja (78)

Mladić koji je ubio svog poludjeda nakon što ga je vidio kako se navodno seksa s njegovom majkom osuđen je na doživotnu kaznu.

Kako prenosi Telegraph, Michael McDonald (25) izgubio je kontrolu kad je vidio navodni seks svoje majke Terri Hurry (42) i njezinog svekra Briana Hurryja (78). Hurry je preminuo od ozljeda glave nakon što je više puta odvaljen metalnom šipkom utega u svom domu u Great Baddowu u Essexu. McDonald je namamio poludjeda u kupaonicu, gdje ga je izmlatio.

McDonald je lani osuđen za ubojstvo, a sada mu je izrečena i doživotna kazna, s tim da će u zatvoru morati provesti minimalno 17 godina. Terri Hurry je oslobođena optužbi za ubojstvo, ali je proglašena krivom za ometanje pravde te je dobila 3,5 godina zatvora. Anna Blackwell, ubojičina 21-godišnja djevojka, već je prethodno priznala ometanje pravde. Dečku je dala lažni alibi. Dobila je 18 mjeseci zatvora na dvije godine uvjetno.

- Brian Hurry bio je nevina žrtva koji je izložen brutalnom napadu člana obitelji kojemu je vjerovao. Branjenici nisu pokazali nikakvo kajanje i imat će dovoljno vremena da razmišljaju o svojim djelima - rekao je inspektor Martin Pasmore.

Komentara 45

DU
Deleted user
10:45 02.08.2017.

Djed je njegovoj majci bio svekar, a ne punac. Obje su te riječi još uvijek žive i koristimo ih. Za razliku od riječi poludjed, koja ne postoji, nikad nije postojala i ne znači niš.

Avatar babas
babas
11:01 02.08.2017.

Poludjed,što bi to bilo? Djed,Djed Božičnjak,Djed Mraz...za to sam čuo,ali poludjed? Jesu li oni možda u rodu ili nisu?

DU
Deleted user
11:28 02.08.2017.

Prepisao "polu novinar"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije