Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oslobođena je

Učiteljica spolno iskorištavala maloljetnika: Nije mogla zatrudnjeti, a na sudu se pojavila - trudna

Sve škole i razredi sljedeći četvrtak i petak idu online
Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.09.2023.
u 13:39

Dokazano je da je Monique prva prišla učeniku koji je u tom trenutku imao privatnih problema. Slala mu je fotografije u donjem rublju, sastajala se s njim, spavali su kod nje u kući i automobilu sve dok škola nije dobila anonimnu dojavu.

Monique Ooms, 31-godišnja učiteljica iz Australije, priznala je da je iskoristila 16-godišnjeg učenika te da je s njim imala odnose. Bez obzira na sve sudac ju je pustio na slobodu.

Mora odraditi 300 sati društvenokorisnog rada jer zbog njenog mentalnog stanja ne bi bilo dobro da ide u zatvor, piše 9news.com.Tužitelji su se žalili jer su smatrali da mora dobiti zatvorsku kaznu zbog iskorištavanja pozicije koju je iskoristila radi zadovoljavanja potreba i to na štetu dječaka.

Dokazano je da je Monique prva prišla učeniku koji je u tom trenutku imao privatnih problema. Slala mu je fotografije u donjem rublju, sastajala se s njim, spavali su kod nje u kući i automobilu sve dok škola nije dobila anonimnu dojavu.

POVEZANI ČLANCI:

Obrana je temeljila slučaj na tome da je Monique ušla u vezu s učenikom jer je bila depresivna što ne može zatrudnjeti. No na suđenju se pojavila trudna, a nije objavljeno tko je otac. Po svemu sudeći, suci taj detalj nisu uzeli u obzir. 

>> VIDEO Zabava otkrivanja spola djeteta pretvorila se u tragediju: Iza nasmiješenog para odvila se drama

Komentara 7

MA
marinerocro
14:55 06.09.2023.

Koristili su se međusobno na obostrano zadovoljstvo i glupo je govoriti o iskorištavanju

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:32 06.09.2023.

Zar je kod predsjednika Francuske bilo drugačije pa to nije nikakva vijest?

IV
ivica.vranjic
09:32 07.09.2023.

Sad tek vidim da smo išli u pogrešne škole....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije