akcija laburista

'Udarite u našu bačvu' protiv novih radničkih zakona

Rijeka laburisti
Nel Pavletić/Pixsell
04.12.2013.
u 10:47

Laburisti u Rijeci u četvrtak na Korzu priređuju akciju kao znak solidarnosti s najavljenim antivladinim prosvjedima u Zagrebu, a protiv novog Zakona o radu, Zakona o mirovinskom osiguranju te Zakona o povremenim poslovima.

Hrvatski laburisti – Stranka rada Primorsko-goranske županije poziva građane i ovaj tjedan na svoju akciju na riječkom Korzu, da se solidariziraju s antivladinim prosvjedom u Zagrebu u znak protivljenja novom Zakonu o radu, Zakonu o mirovinskom osiguranju te Zakonu o povremenim poslovima.

-Želimo pružiti i našim građanima mogućnost da dođu do štanda Hrvatskih lubrista na riječkom Korzu i da još jednom glasno udare u našu bačvu u znak protivljenja novom paketu zakona, kazali su. Akcija će se održati u četvrtak 5. prosinca u vremenu od 10 do 11 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije