Nakon sučeljavanja

Udruga Blokirani podržala Kolindu Grabar Kitarović

kolinda grabar kitarović
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
09.01.2015.
u 12:41

Blokirani su tražili da kandidati podrže moratorij na ovrhe ili ispitivanje ustavnosti Ovršnog zakona

Udruga Blokirani, nakon sinoćnjeg sučeljavanja na Novoj TV, dala je podršku za predsjednicu države Kolindi Grabar Kitarović. Već su ranije, poručuju iz Udruge, najavili da će podržati predsjedničkog kandidata koji će nedvosmisleno podržati neki od ciljeva udruge Blokirani, a koja traži moratorij na ovrhe i da Ustavni sud proglasi neustavnost Ovršnog zakona.

- To smo tražili i od Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović. Kolinda Grabar Kitarović je u sučeljavanju jasno i nedvosmisleno rekla da će joj prvi potez kao predsjednice biti zahtjev da se ispita ustavnost Ovršnog zakona. I time je ispunila naš zahtjev - stoji na Facebook profilu udruge Blokirani. Udruga Blokirani sigurna je da će Ustavni sud "srušiti" Ovršni zakon, a žao im je što se Josipović o tom zakonu nije izjasnio.

Komentara 32

CR
crocro
13:19 09.01.2015.

Bravo, uvjeren sam da će se najveća većina prikloniti izboru Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu RH. U ovakvim okolnostima bolje opcije jednostavno, nema. Kolinda. čekamo inauguraciju.

AJ
ajmo
13:41 09.01.2015.

Bravo za ljude dobre volje koji su za boljitak jer ovi su ovaj narod podjelili tako da to nisam mogao ni sanjati. Podržimo ženu a svi znamo da su žene hrabrije od muškaraca i da ne kakuliraju ko muški.Bog neka te čuva Kolinda.

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:34 09.01.2015.

Kolinda Grabar - Kitarović ima podršku hrvatskog naroda i u nedjelju ćemo proslaviti njenu pobjedu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije