prodavao marihuanu

Uhićen diler koji je prodavao drogu srednjoškolcima

marihuana (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
07.10.2013.
u 11:49

– Sumnjiči se da je tijekom rujna nabavljao marihuanu te je prodavao maloljetnim osobama u blizini srednje škole u Korenici, kao i drugim osobama s područja Općine Plitvička Jezera – istaknuli su iz ličke policije

Policija je uhitila 23-godišnjaka iz Korenice zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanje trošenja droga.

Riječ je o dileru koji je prodavao marihuanu tamošnjim srednjoškolcima.

– Sumnjiči se da je tijekom rujna nabavljao marihuanu te je prodavao maloljetnim osobama u blizini srednje škole u Korenici, kao i drugim osobama s područja Općine Plitvička Jezera. U sklopu kriminalističkog istraživanja od njega su oduzeta četiri paketića marihuane s 2,6 grama. Priveden je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu – istaknuli su iz ličke policije.  

>> Srbin pokušao unijeti u Hrvatsku više od kilograma marihuane

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije