BRZO GA PRONAŠLI

Uhićen mladić koji je poslao mail u Remetinec te zaprijetio da će pobiti pravosudne policajce

Zagreb: Nova energetski u?inkovita fasada na zgradi istražnog zatvora u Remetincu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
16.09.2024.
u 07:54

M. B. je od ranije poznat i policiji i pravosuđu zbog uglavnom imovinskih delikata, a što je motiv njegove prijetnje, nije poznato

- Sve ću vas pobiti! Sljedeći put kada me budete privodili! - prijetnja je to koju je M. B. (24), prvo napisao u mailu, zatim je taj mail poslao na adresu zatvora u Remetincu 13. rujna u 8.39. A koji sat nakon toga, zbog toga mu je na vrata pokucala  - policija. I to naoružana, budući da je u mailu prijetio i to vrlo ozbiljno, ubojstvom pravosudnih policajaca. On je tada uhićen, a zagrebačka policija opisala je što je tome prethodilo.

Kako su naveli, 13. rujna u 8.39 na broj 192 OKC-a PU zagrebačka, zaprimljena je dojava iz Remetinca u kojoj je navedeno da je na email adresu zatvora stigla prijeteća poruka u kojoj pošiljatelj prijeti da će pobiti pravosudne policajce. Kako je M. B. prijetnju poslao pod svojim imenom i prezimenom, zagrebačkoj policiji nije trebalo dugo da ga locira. Utvrdili su da živi u Samoboru, pa su mu policajci uskoro pokucali na vrata. Njega su uhitili, stan mu pretražili. Kako je priopćeno da je kazneno prijavljen zbog prijetnje pravosudnim policajcima, ali i ne zbog oružja, to valjda znači da mu oružje pretragama nije nađeno.

Inače, M. B. je od ranije poznat i policiji i pravosuđu zbog uglavnom imovinskih delikata, a što je motiv njegove prijetnje, nije poznato. Slijedi mu dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Ovo su županije s najmanje gradova, znate li koja ima samo dva grada, ali čak 26 općina?

Zagreb: Nova energetski u?inkovita fasada na zgradi istražnog zatvora u Remetincu
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije