Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na SDP-ovca iz Zadra

Uhićen muškarac koji je još u studenom prijetio Radeti pred djetetom

Mario Vučetić kandidirat će se za gradonačelnika Zadra
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
16.01.2024.
u 16:25

Daniel Radeta je podsjetimo jučer i fizički napadnut, a policija provodi opsežnu istragu

Zadarska policija uhitila je danas 43-godišnjaka koji je još u studenom pred malodobnim djetetom prijetio predsjedniku zadarskog SDP-a. Daniel Radeta je podsjetimo jučer i fizički napadnut, a policija provodi opsežnu istragu.

- Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela prijetnje na štetu 36-godišnjeg hrvatskog državljanina. Naime, sumnja se kako je 43-godišnji hrvatski državljanin sredinom mjeseca studenog 2023.godine u Zadru, na predjelu Ravnica prišao oštećenom koji se nalazio u društvu malodobnog člana obitelji te mu uputio ozbiljne prijetnje, koje su kod njega izazvale strah i bojazan za vlastiti život i obitelj.   Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnje dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru - istakli su iz zadarske policije.

>> VIDEO Napad na člana SDP-a, snimka nadzorne kamere

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 3

MK
MKinkognito60
10:56 17.01.2024.

Već smo imali jednog SDP tipa koji je prijavio napade, istraha je pokazala kako je to bio manevar za pridobivanje još pokojeg glasa. Nisam siguran kako to ovdje nije slučaj. Po cijeloj Hrvatskoj gledamo spomenike koja je dizala predhodnica njegove partije sada je to SDP Hrvatska a nekad SKH ili kolokvijalno partija. Predhodnica se nije mogla pohvalti istinom a koliko vidim niti nasljednica. Spomenici koje gledamo su najčešće postavljeni na otetoj imovini i na njima su često imena junaka koji su izdavali svoje susjede svakoj vlasti koja je trenutno bila na vlasti za fraklić rakije. Spomenici često slave događaje koji su zaista bili zlo za ljude koji su tu živjeli. Dakle mural navijača protiv kojeg govori dotični čak nije toliko izrazito nepodoban pa mu nije dosta nego možda traži ono što prijavljuje.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:41 16.01.2024.

"Poreklo prezimena Radeta vodi od mesta Radeta, u okolini Pljevlja u Crnoj Gori. Odatle vode najmanje tri plemena potonjih Radeta. Oni su se tokom 18-og veka preselili u okolinu Livna, preciznije u selo Veliki Guber i okolinu i tamo promenili prezime u begu od Turskog zuluma."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije