PRISJELO MU PUTOVANJE

Uhićen pri ulasku u zemlju jer je za njim lani raspisani EUN

Mjesto Rupa uz grani?ni prijelaz sa Slovenijom
Goran Kovacic/Pixsell/Ilustracija
19.01.2022.
u 14:42

Nakon dovršenog postupanja predan je u istražni zatvor

Mladić (20) uhićen je 18. siječnja na graničnom prijelazu Rupa, priopćila je policija. Kada je uhićen, mladić je bio u autobusu, a problem za njega je nastao kada su policajci kontrolirali dokumente putnika prilikom ulaska u zemlju.

Tada je ustanovljeno da je za 20-godišnjakom raspisan europski uhidbeni nalog (EUN). Raspisivanje EUN-a za 20-godišnjakom naložilo je ODO Rijeka 2021. Osumnjičeni 20-godišnjak je uhićen u 9.10 sati i doveden u prostorije policije u Rijeci.

Nakon dovršenog postupanja predan je u istražni zatvor, jer ga se sumnjiči za počinjenje više teških krađa, neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari, ta za skidanje i povreda službenog pečata i znaka.

VIDEO Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije