Zagreb

Uhićena dvojica za koju se sumnja da su zapalili poduzetnikov BMW

Zagreb: U Fijanovoj ulici zapalio se automobil, vatra se proširila na još jedno vozilo
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
14.09.2022.
u 18:39

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 23 i 22 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 26. kolovoza zajedno došli u Fijanovu ulicu u Zagrebu, s namjerom da zapale osobni automobil marke BMX X5 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, a na korištenju kod 40-godišnjaka.

Sumnja se da je osumnjičeni 23-godišnjak po prednjem dijelu automobila polio zasad neutvrđenu lako zapaljivu tekućinu, dok je osumnjičeni 22-godišnjak zapalio predmet i bacio ga na vozilo. Uslijed toga izbio je požar na BMW-u, a koji se proširio i na obližnje parkirani automobil.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

VIDEO: Predsjednik Milanović planira ići na sprovod kraljice Elizabete

Komentara 1

FR
franjo
08:11 15.09.2022.

Sve neki pošteni poduzetnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije