Buktinja kod Knina

Uhićena osoba koja je zapalila aute vijećniku kninskog SDSS-a

požar auta  (1)
Marko Mrkonjić/PIXSELL
23.08.2012.
u 14:58

– Mene i susjeda neki optužuju da ilegalno taksiramo, no to nije točno jer mi samo povezemo susjede – kaže Reljan koji smatra da palež nije politički motiviran

Policija je uhitila 32-godišnjaka iz Golubića kojeg sumnjiči da je jučer rano ujutro pokušao zapaliti tri, a uspio zapaliti dva automobila. Na meti su bili automobili kninskog vijećnika SDSS-a Jovana Reljana i njegovca susjeda Stevana A.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni koji se bavi prijevozom putnika zbog ilegalnog taksiranja 65-godišnjaka i 63-godišnjaka mještanina oko četiri sata ujutro iz svog motocikla u bocu izlio oko tri decilitra benzina, s namjerom da zapali tri automobila. Potom je dio benzina polio po travi i zapalio u neposrednoj blizini osobnih automobila i pokušao zapaliti vozilo. Nakon što se uvjerio da to neće dovesti do zapaljenja vozila, zapaljeni novinski papir je stavio unutar vozila, zbog čega je vozilo u potpunosti izgorjelo. Ovom prilikom vozila 63-godišnjaka nisu oštećena - istakla je glasnogovornica PU Šibensko-Kninske Marica Kosor.

– Bilo je oko 4.30 ujutro kada je naš pas zalajao. Čuo se i nekakav huk i ja sam izašao van i vidio aute u vatri. Prvo sam skočio u Passat i izvukao ga gotovo neoštećenog, a potom i u Audi 80 kojem je vatra zahvatila gume. Tek tada sam vidio da je mom susjedu Stevanu Golf 2 u cijelosti izgorio. Sve sam prijavio policiji koja je utvrdila da su automobili poliveni benzinom i zapaljeni – rekao nam je Reljan.

Ovaj kninski gradski vijećnik ne vjeruje da paljenje automobila ima političke motive.

– Mene i susjeda neki optužuju da ilegalno taksiramo, no to nije točno jer mi samo povezemo susjede. To vam kažem zato što je susjedu jedan prijetio da će mu zapaliti automobil ako i dalje bude taksirao ljude iz Golubića – rekao nam je Jovan Reljan ističući da se požar dogodio tik uz njegovu kuću i da su mu u blizini bili i traktori.

– Sve bi odletjelo u zrak da nas pas nije upozorio – rekao nam je Reljan.

Ključne riječi

Komentara 15

SS
.smijmo se.
18:13 23.08.2012.

Odmah treba informirati Josipovića, on se je specijalizirao za rješavanje srpskih problema i uči ih demokraciji, . ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

OB
-obrisani-
18:16 23.08.2012.

. Lepa kola lepo gore,.. ........................................tamo dole

DU
Deleted user
15:41 25.08.2012.

Neka je proklet svaki od vas ako oružjem uzme komad tuđe zemlje, ali neka je proklet ako napusti zemlju, koju je radom i svijetlog obraza njegov otac zaimao, i oda se zlu. Neka ste prokleti ako budete preči htjeli biti od drugih naroda na koje naiđete. S njima živite u većoj slozi no međusobno, ali ne zaboravite nikad da ste Srbi sve dotle dok i drugi ne zaborave ko su oni jer će vas skupo stajati ako prenaglite. I ako se budete držali ovoga što vam rekoh neka ste blagosloveni za sva vremena, a ako neko čeljade, ili rod, zaboravi moje riječi neka ga Bog zatare i Sveti Jovan Krstitelj, a ako to ne urade oni onda to učinite sami, da ne sramote srpski narod izrodi satane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije