novac iz škrabice

Uhvaćen u krađi milodara iz crkve, uzimao je samo papirnate novčanice

Milodar
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
19.11.2022.
u 16:31

Policijski službenici protiv 78-godišnjaka dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 78-godišnjim muškarcem. Kako sa navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, osumnjičeni je u četvrtak, 17. studenog oko 10.30 sati uhvaćen u krađi novca iz škrabice unutar crkve u Ulica Petra Krešimira IV u Slavonskom Brodu.

Također je utvrđeno da je 78-godišnjak, u vremenu od 7. do 17 studenoga, u više navrata otuđivao novac (papirnate novčanice) iz škrabice za milodar. Policijski službenici protiv 78-godišnjaka dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sargu123
17:39 19.11.2022.

Neka im je uzimao, ionako imaju puno previše.

Avatar grozniivan
grozniivan
16:30 20.11.2022.

"teška krađa"ko mu je kriv kaj nije HDZ-ovac...

BO
Bole33
12:00 20.11.2022.

Eto kako crkva pomaže siromašne! Još prijave dedu neka ide u ćorku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije