zlouporaba položaja

Ukinuta optužnica protiv Olivera Dulića i suradnika

oliver dulic,portal
YouTube Screenshot
28.06.2013.
u 11:05

Rješenje o potvrdi optužnice ukinuto je zbog nejasnoća, odnosno jer nije konkretno ustanovljeno na koji je način Tužiteljstvo izvelo optužnicu na osnovi pribavljeih dokaza.

Apelacioni sud ukinuo je riješenje Višeg suda o potvrđivanju optužnice protiv Olivera Dulića, Nebojše Janjića i Zorana Drobnjaka te naredio da se ona ponovo ispita.

Optužnicu protiv bivšeg ministra životne sredine i prostornog uređenja Dulića i njegovih suradnika Nebojše Janjića i direktora \'\'Puteva Srbije\'\' Zorana Drobnjaka podiglo je Srbijansko tužiteljstvo za organizirani kriminal zbog teže zloupotrebe službenog položaja, podsjeća B92.

Rješenje o potvrdi optužnice ukinuto je zbog nejasnoća, odnosno jer nije konkretno ustanovljeno na koji je način Tužiteljstvo izvelo optužnicu na osnovi pribavljeih dokaza.

Trojac se tereti da su investitoru \"Nuba investu\" iz Beograda nezakonito i mimo ispunjenih propisanih uvjeta izdali prometno-tehničke uvjete, lokacijske dozvole, suglasnosti i građevinske dozvole.

>>Dulić: Iz tužiteljstva izlazim kao što sam i ušao - kao slobodan čovjek

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije