NEMIRNA NOĆ

Ukrajina napala Moskvu, zasula rusku prijestolnicu dronovima. Rusija: Sve smo ih uništili, nema materijalne štete

Ukrainian serviceman carries a first-person view (FPV) drone before it flies at a front line near a Russian border in a Kharkiv region
Foto: Inna Varenytsia/REUTERS
1/3
01.09.2024.
u 07:21

Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih ni materijalne štete, rekli su ruski dužnosnici. Trenutačno nema komentara iz Ukrajine.

Ukrajina je u nedjelju pokrenula napad dronovima ciljajući Moskvu i nekoliko drugih ruskih regija, rekli su ruski dužnosnici. Dron koji je letio prema Moskvi uništen je u regiji oko ruske prijestolnice, naveo je gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin u objavi na aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

Najmanje 12 bespilotnih letjelica koje je lansirala Ukrajina također je uništeno iznad granične regije Brjansk na jugozapadu Rusije, rekao je na Telegramu guverner regije Alexander Bogomaz. Dvije bespilotne napadačke letjelice također su oborene iznad regije Kursk, naveo je na Telegramu Aleksej Smirnov, vršitelj dužnosti guvernera regije koju je nakon upada dijelom zauzela Ukrajina.

Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih ni materijalne štete, rekli su dužnosnici. Reuters nije mogao neovisno provjeriti izvješća. Trenutačno nema komentara iz Ukrajine.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Luksuzno zdanje koja će promijeniti izgled Šibenika: Početna cijena 7000 eura, iza svega stoji bogati Ukrajinac

Ukrainian serviceman carries a first-person view (FPV) drone before it flies at a front line near a Russian border in a Kharkiv region
1/33
Ključne riječi

Komentara 17

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:39 01.09.2024.

I vrijeme je da "Dobri Rusi" osjete plodove SVO-e svoga režima

Avatar Dančo
Dančo
08:43 01.09.2024.

Pitanje je dana kada će Moskva gorjeti

ST
StožerniGeneral50
08:55 01.09.2024.

Veliki požar u Moskvi .....opet neki Rus bacio opušak već ako nije dron.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije