Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKA SU META RUSIMA

VIDEO Zašto s bojišta povlače moćne američke tenkove? Ukrajina traži novu taktiku za korištenje Abramsa

26.04.2024.
u 09:43

Vijest o povlačenju Abramsa iz borbi dolazi u trenutku kada SAD obilježava dvogodišnjicu Ukrajinske obrambene kontaktne skupine, koalicije od oko 50 zemalja koja se sastaje mjesečno kako bi procijenila potrebe ukrajinskog bojišta i utvrdila gdje pronaći potrebno streljivo, oružje ili održavanje kako bi zadržala Ukrajinu postrojbe opremljene

Komentara 77

KI
Kontra indoktriniran
11:59 26.04.2024.

Parkirajte sve tenkove. I vojnike.

NE
NervozniPoštar
10:46 26.04.2024.

S bojišta povlače moćne američke tenkove zato što nisu moćni. Kad su u pozadini onda i dalje mogu sloviti kao moćni.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
10:59 26.04.2024.

Americi je sve interes i novac. Kako će prodavati "moćnu" željezariju ako na frontu budu uništeni. U biti Ukrajina je postala poligon i izlog najraznovrsnijeg oružja koje se nudi "ugroženim" zemljama Europe, Azije, Afrike. Sad što manekeni tog oružja ginu hrpimice manje je bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije