LOPOV

Otuđio gorivo pa uhvaćen na otuđenom plovilu

brodovi
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
05.01.2016.
u 10:49

Državljanin Ukrajine jučer je predan policijskim službenicima Policijske postaje Pag na dalje kriminalističko istraživanje

Dubrovačka policija u nedjelju je uhitila ukrajinskog državljanina koji je iz četiri brodice otuđio gorivo i rezervoar, da bi potom utvrdila da je plovilo na kojem su ga zatekli također otuđeno.

Kako je danas izvijestila PU dubrovačko-neretvanska, policiji je u nedjelju prijavljeno da je nepoznati počinitelj prethodne noći na rivi u mjestu Žuljana, u općini Ston, iz rezervoara četiri vezene brodice otuđio ukupno 20 litara goriva i jedan rezervoar. Policijski službenici Postaje pomorske policije Dubrovnik istog su dana, oko 15.55 sati, na plovilu na moru u Mljetskom kanalu zatekli 39-godišnjeg državljanina Ukrajine za kojeg je utvrđeno da je krivac. 

Obzirom da se progon počinitelja u konkretnom slučaju poduzima privatnom tužbom, oštećeni su upoznati s podacima počinitelja - priopćila je Andrijana Biskup iz Ureda za odnose s javnošću Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno da je plovilo na kojem je zatečen ukrajinski državljanin otuđeno na otoku Pagu krajem prosinca 2015. godine, zbog čega je državljanin Ukrajine jučer predan policijskim službenicima Policijske postaje Pag na dalje kriminalističko istraživanje.

>> Dvojica Rumunja ukrala više od 500 litara goriva iz kamiona na odmorištu

>> Lopovi ukrali 230 litara dizel goriva iz radnog stroja

Komentara 2

OB
Objektivno...
15:36 05.01.2016.

Nije ni čudno kad je dizel poskupio lipu po litri

Avatar emilsalis
emilsalis
11:43 05.01.2016.

Jos jedan dokaz da je Putin bio u pravu !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije